De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

Schilderwerk

hp-schilderen

Met een groot aantal schilders in vaste dienst, staan wij het hele jaar voor u klaar.

Afbouwwerkzaamheden

hp-afbouwen

Voor o.a. vakkundige afbouw van woningen kunt u rekenen op onze service!

Onderhoudsservice

hp-onderhoud

Alles verzorgd door één bedrijf, dus geen zorgen meer over  alle werkzaamheden.

aankeiler-homepage

Stupin & Compier - Twee bedrijven onder één dak.

Welkom op de gezamenlijke website van Stupin BV Dienstverlening - Afbouw - Totaaltechniek en Schildersbedrijf Compier BV. Alle mogelijke diensten op het gebied van schilderwerk, afbouwwerkzaamheden en onderhoudsservice zijn bij ons ondergebracht onder één gezamenlijk dak. Met deze constructie bieden wij u een totaalpakket aan dienstverlening. Van het schilderen van een enkel raamkozijn tot en met het stuken van plafonds en aanleggen van tegelvloeren kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten bij ons terecht. Kortom: een compleet pakket aan service, gebundeld onder één dak.

Maak uw keuze

logo-keurmerk

Voor werkzaamheden op schildersgebied kiest u boven in het menu voor Schildersbedrijf Compier BV. U komt dan op de eigen pagina’s van het bedrijf. Voor werkzaamheden als afbouw, montage, timmerwerk, onderhoudswerkzaamheden en servicecontracten kiest voor Stupin BV Dienstverlening en Afbouw. De keuze voor het ene of het andere bedrijf blijft op alle volgende pagina’s aanwezig; binnen de aparte pagina's kunt u makkelijk switchen tussen Compier of Stupin.

Spaarzaam omgaan met warmte bespaart u geld!

Zorg voor een goede inregeling van uw cv-installatie. U kunt dit controleren door alle radiatoren open te zetten en te voelen of deze in het midden gelijkmatig warm worden. Is dit niet het geval, laat dan erkend installateur Stupin BV de inregeling aanpassen.

Logo erkend leerbedrijf via Kenteq Logo erkend leerbedrijf via Savantis

Stupin BV is erkend leerbedrijf via Kenteq en Compier BV is erkend leerbedrijf via Savantis.

Bekijk de Algemene Voorwaarden onderaannemers in pdf-formaat (opent in nieuw venster).