De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

 • Compier Purmerend

  Kleurenadvies en mengmachine

  Via kleurenwaaiers en digitale technieken krijgt u van ons professioneel advies en een indruk van de mogelijkheden over de juiste kleurstelling.

 • Compier Purmerend

  Meerjarenplanning

  Voor onze vaste klanten is het prettig dat ze voor de komende jaren weten wanneer het pand aan een schilderbeurt toe is.

 • Compier Purmerend

  Gerenommeerd onderhoudsschilder

  Met een groot aantal schilders in vaste dienst, staan wij het hele jaar voor u klaar

 • 1
 • 2
 • 3
Compier Bedrijf

Wie zijn we

Schildersbedrijf Compier is een gerenommeerd onderhoudsschildersbedrijf en al jaren een begrip in Purmerend e.o. Het bedrijf staat het hele jaar voor u klaar bij alle voorkomende onderhoud aan uw binnen- en buitenschilderwerk Daarnaast geeft Compier op maat gesneden verf- en kleuradvies. Wij beschikken over een eigen kleurmengmachine waarmee alle verf in iedere gewenste kleur leverbaar is. Wij werken voor zowel zakelijke als particulieren klanten in bedrijven, woningbouw, stichtingen, onderwijs en zorgsector en we richten ons uitsluitend op bestaande bouwprojecten.

Compier BV is tevens leerbedrijf voor leerlingen die het stagedeel van hun mbo-opleiding in de beroepspraktijk moeten gaan volgen.

Toekomstgericht

Compier kijkt verder dan schilderen alleen en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het schilderwerk, wandafwerking of onderhoud. Nieuwe trends en ontwikkelingen in techniek en materialen volgen we op de voet, en waar nodig passen we die toe. Daarnaast hanteren we een meerjarenschema per project om efficiënt en op tijd het toekomstige onderhoud aan woningen, kantoren en schoolgebouwen in te plannen.

Vaste klanten

Naast losse opdrachtgevers heeft schildersbedrijf Compier een vast bestand van trouwe klanten. Door onze jarenlange relatie met deze bedrijven kunnen we op maat gesneden onderhoud aanbieden. De planning van de werkzaamheden worden op voorhand vastgelegd. Wij kennen de klant en deze weet omgekeerd precies wanneer hij aan de beurt is voor het onderhoud Dat is een prettige samenwerking.