De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

 • Compier Purmerend

  Kleurenadvies en mengmachine

  Via kleurenwaaiers en digitale technieken krijgt u van ons professioneel advies en een indruk van de mogelijkheden over de juiste kleurstelling.

 • Compier Purmerend

  Meerjarenplanning

  Voor onze vaste klanten is het prettig dat ze voor de komende jaren weten wanneer het pand aan een schilderbeurt toe is.

 • Compier Purmerend

  Gerenommeerd onderhoudsschilder

  Met een groot aantal schilders in vaste dienst, staan wij het hele jaar voor u klaar

 • 1
 • 2
 • 3
Compier Service

De klant centraal

Bij Compier BV staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. De afspraken die we met u als klant maken komen we stipt na. Soms gaan we zelf verder en schilderen we ook nog even dat laatste regenpijpje of naambordje mee die niet in de offerte waren opgenomen. Daar doen we niet moeilijk over. Het werk vakkundig en professioneel afleveren tegen een verantwoorde prijs, dat is onze uitdaging. Bij ons vindt u een prima prijs-kwaliteitverhouding, uitstekende service en een compleet pakket aan dienstverlening.

Kleurenadvies en Kleurmengmachine

Het kiezen van de juiste kleur voor uw kozijnen, muren of plafonds is meestal niet makkelijk. Compier helpt u graag een goede keuze te maken. Via kleurenwaaiers en digitale technieken krijgt u van ons professioneel advies en een indruk van de mogelijkheden over de juiste kleurstelling. Compier werkt met verschillende verfsystemen waaronder Sigma Coatings en Sikkens. Omdat we beschikken over een eigen kleurmengmachine kan elke verfsoort in iedere gewenste kleurschakering worden nagemaakt.

Meerjarenplanning

Bij de uitvoering van haar werkzaamheden stelt Compier een meerjarenschema op. Voor onze vaste klanten is het prettig dat ze voor de komende jaren weten wanneer het pand aan een schilderbeurt toe is. Hiermee wordt achterstallig onderhoud vermeden en verkeert het pand altijd in goede staat. Schildersbedrijf Compier maakt graag met u een plan op maat.