De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

Relaties Stupin & Compier

Relaties

Compier en Stupin hebben een zeer hecht gezamenlijk klantenbestand en voor sommigen voeren we al jaren lang het onderhoud uit. Dat schept een band. Doordat we onze klanten zo goed kennen is het onderhoud goed in te schatten en kunnen we onze meerjarenramingen goed met de klanten afstemmen.

Onze vaste relaties:

Prinsenstichting

De Prinsenstichting biedt zorg en dienstverlening aan mensen met een handicap in de regio Zaanstreek-Waterland. De Stichting biedt mensen een woonvorm aan die bij hen past, bemiddelt bij het vinden van werk en denkt mee over vrijetijdsbesteding. Compier en Stupin voeren al sinds 1976 het onderhoud uit bij diverse panden van de stichting op basis van een meerjarenplanning.

Intermaris

Voor Intermaris in Purmerend en Hoorn, een woonstichting met meer dan 17.000 huizen in beheer en verhuur, onderhouden Compier en Stupin sinds 1986 diverse woningen die bij de Stichting in bezit zijn. Ook hier gebeurt dat op basis van een meerjarenplan.

Leger des heils

Op basis van een meerjarenschema voeren Compier en Stupin het complete onderhoud uit voor diverse vestigingen van het Leger des heils in Noord Holland.