De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

 • Stupin Purmerend

  Afbouw en onderhoud

  Stupin BV levert alle mogelijke diensten op het gebied van afbouw van woningen en verleent onderhoudsservice aan particulieren en bedrijven.

 • Stupin Purmerend

  Onderhoudscontract

  Voor alle werkzaamheden kunnen klanten kiezen voor een onderhoudscontract met Stupin

 • Stupin Purmerend

  Expertise in huis

  Het aanleggen van plafonds, tegelvloeren, wandafwerking, elektra, gas, maar ook het herstellen van verzakte vloeren of verhelpen van een lekkage is werk voor Stupin.

 • 1
 • 2
 • 3
image

Wie zijn we

Stupin BV is een modern bedrijf in afbouw en dienstverlening. In 1988 wordt Stupin opgericht als schoonmaakbedrijf in Purmerend. Het bedrijf is dan nog gevestigd op een andere locatie. Het schoonmaakwerk wordt uitgebreid met afbouw, dienstverlening en totaaltechniek. Sindsdien werkt Stupin voor vele vaste klanten, zowel zakelijk als particulier in Purmerend en omgeving.

Onderhoud van deze tijd

Stupin BV levert alle mogelijke diensten op het gebied van afbouw van woningen en verleent onderhoudsservice aan particulieren en bedrijven. Alle voorkomende afbouwwerkzaamheden in en om woningen worden door ons uitgevoerd en alle mogelijk klussen kunnen bij ons worden aangevraagd. Het aanleggen van plafonds, tegelvloeren, wandafwerking, elektra, gas, maar ook het herstellen van verzakte vloeren of verhelpen van een lekkage is werk voor Stupin. Alle expertise is in eigen huis aanwezig: van timmerman tot loodgieter en stukadoor. Op deze wijze sluiten we altijd snel en naadloos aan bij de specifieke wensen van onze klanten en op de eisen die gesteld worden aan moderne woningen en kantoren. Door de samenwerking met schildersbedrijf Compier bieden we een totaalpakket aan service, onderhoud en dienstverlening; een krachtig concept met vele tevreden klanten.

Onderhoudscontract

Voor alle werkzaamheden kunnen klanten kiezen voor een onderhoudscontract met Stupin. Dat is voor beide partijen wel zo prettig en kan veel voordelen voor de klant opleveren. Kijk onder Contracten voor meer informatie over deze service.