De showroom is op afspraak geopend op woensdag, donderdag en vrijdag!

 • Stupin Purmerend

  Afbouw en onderhoud

  Stupin BV levert alle mogelijke diensten op het gebied van afbouw van woningen en verleent onderhoudsservice aan particulieren en bedrijven.

 • Stupin Purmerend

  Onderhoudscontract

  Voor alle werkzaamheden kunnen klanten kiezen voor een onderhoudscontract met Stupin

 • Stupin Purmerend

  Expertise in huis

  Het aanleggen van plafonds, tegelvloeren, wandafwerking, elektra, gas, maar ook het herstellen van verzakte vloeren of verhelpen van een lekkage is werk voor Stupin.

 • 1
 • 2
 • 3
Stupin Diensten

Breed aanbod

Voor vakkundige afbouw van woningen, het uitvoeren van allerhande herstelwerkzaamheden en direct verhelpen van storingen, kunt u rekenen op de service van Stupin BV. Het aanbod is breed en onze dienstverlening professioneel: aanbrengen van systeemplafonds met gipsplaten of juist sierpleisterwerk, een keukenblok installeren, een wandafwerking met spachtelputz of juist behang, een woning herstellen die bij het overgaan naar nieuwe bewoners in de oude staat moet worden gebracht, een slot met afgebroken sleutels vervangen, scheuren in plafonds repareren, defecte stopcontacten vervangen, loodgieterswerk, glaszetten en directe serviceverlening bij brandschade, etc. etc. Stupin is van alle markten thuis en gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen en kwaliteitsproducten.

24 uur per dag service

Voor de vaste klanten is Stupin 24 uur per dag bereikbaar voor storingen. Meldingen die buiten kantooruren binnenkomen worden doorgeschakeld naar de storingsafdeling die altijd bemand is. Soms wordt de storing de volgende ochtend verholpen. Kan dat niet, dan wordt een storing direct verholpen.

Meerjarencontracten

Met diverse woningbouwverenigingen heeft Stupin een meerjarenplan opgesteld om alle voorkomende werkzaamheden op tijd te kunnen uitvoeren. Het is een geruststellend idee voor de klant om te weten dat het pand regelmatig op alle onderdelen wordt nagekeken.